Global food system and local sustainable solutions

Our partners from SolAfrika have finalised the “manual to explore global food system and to act for local sustainable solutions”, resulting from the training course “What’s in your plate?”, which took place in Bédeille, France, from 25th August to 1st September last year (2015), in partnership with Biodiversa.

The booklet was written by the participants of the training course and edited by Solafrika, and it’s available here (click on the image below) in pdf format free of charge. Enjoy!

Manual WIP

 

 

Deja un comentario

Archivado bajo Recursos, Resultados, Uncategorized

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .